Zöld csoport

Szeptember elsejétől a Zöld csoportba összesen 21 gyermek fog járni, 9 lány és 12 fiú, akiket nagy szeretettel várunk. Sok vidám játékkal fűszerezett óvodai percre készülünk és felejthetetlen közös élményekre. Lelkesen várjuk az új élmények mellett, hogy minél hamarabb egy összeszokott csoportot alkothassunk. Biztosak vagyunk benne, hogy Nicky, Vivica és Gyöngyi néni segítségével, közös munkánk által varázslatos, meseszép napok tárulnak elénk!Weitzingerné Takács Mónika
óvodapedagógus

2020-ban lettem tagja a Százszorszép Óvodának. Nagy öröm számomra, hogy munkámmal segíthetem a gyermekek személyiségének kibontakozását. Fontosnak tartom, hogy minden gyermek egy külön individuum, egyedi és megismételhetetlen. Szeretetemmel és bátorításommal támogatom őket, az óvodai élet minden területén.

 

 "Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

 /Antoine de Saint-Exupéry/

Perera Zita
óvodapedagógus

Az idei évben csatlakoztam az Óbudai Százszorszép Óvodának nevelő testületéhez. Ebbe az óvodába jártam gyermekként a zöld csoportba, ahova tanulóként is visszatértem és most nagy örömmel tölt el, hogy én lehetek a zöld csoportosok óvó nénije. Közel áll hozzám az ének, zene szeretete, mely zenei múltamnak köszönhető. Célom, a gyerekek számára egy nyugodt, szeretetteljes, családi légkör kialakítása. Kiemelkedően fontosnak tartom továbbá, hogy biztonságban érezzék magukat, forduljanak hozzám bizalommal.

Nicky Burt
angol nevelő

Nicky vagyok és a dél-angliai Wight-szigeten nőttem fel. 2012-ben költöztem Budapestre és ekkor kezdtem el tanítási pályafutásomat, ahol különböző életkorú gyermekekkel foglalkoztam. Immár hatodik évemet kezdem a Százszorszép Óvodában, és látom, hogy mennyire sikeresen működik a Bilingual Program. A gyermekekkel játékon keresztül lépünk kapcsolatba és ennek segítségével mélyítjük is azt, mely módon az angolt is elsajátíthatják. Mindez arra is bátorítja a gyermekeket, hogy magabiztosan beszéljenek egy barátságos, nyugodt légkörben. 2021 szeptemberétől ismét a Zöld csoport angol anyanyelvű nevelője leszek közös munkában a magyar kollégáimmal, akik úgyszintén lelkesek és elszántak. Igazi megtiszteltetés látni ahogy a gyermekek természetesen és magabiztosan fejlődnek a Bilingual Programon belül.

Vivica Reeves
angol nevelő

Az amerikai Colorado Springs-ből származom. Média művészet és animáció szakon diplomáztam, mivel nagyon szeretem a gyermek filmeket. Nagy örömömre, találtam egy olyan tanári pozíciót Shanghaiban, ahol Disney filmeket alkalmaznak a gyermekek angol tanításában és majdnem két évig dolgoztam ott, ahol nagy élvezettel töltött el látni a gyermekek angol fejlődését a közös éneklés és játszáson keresztül. Miután egy évig gyermekekkel dolgoztam az Egyesült Államokban, úgy döntöttem eljött az idő hogy ismét új kultúrával es tanítàsi módszerekkel ismerkedjek meg. Floater tanárként alkalmam lesz sok emberrel megismerkedni, és remélem minél többük bizalmát elnyerni. A Színes Gyerekkert Óvoda Harangvirág és Százszorszép csoportjaiban, valamint a Százszorszép Óvoda Zöld csoportjàban leszek. A tanítás és a gyermekekkel való időtöltés mellett nagyon szeretek rajzolni és írni.

Vágóné Mihóczi Erzsébet Gyöngyi
Dadus néni


Csoport eseményei