Pitypang csoport

Csoportunkba 26 középsős gyerek jár, ebből 13 kislány és 13 fiú. Nagyon szeretjük a mozgásos játékokat. Csodaszépen mondókázunk és énekelünk. Kedvenc elfoglaltságaink közé tartozik az építés kockákból, valamint a babakonyhában való főzőcskézés. Szívesen töltjük az időnket a szabad levegőn. Közel áll a szívünkhöz a természet. Nagyon szeretjük megfigyelni a növényeket, állatokat, különösen a mókusokat és a katicabogarakat. Egy jó kedélyű, összetartó csoport vagyunk, mi Pitypangosok.


Peszlen Tünde
Óvodapedagógus

20 éve dolgozom a Színes Gyerekkert Óvodában.  Nagyon barátságos, családias, gyerekek számára kedves, szerethető óvoda. Én nagyon szeretem az óvodánk udvarait, ahol szép környezetben, tiszta levegőn játszhatnak a gyerekek. Itt sokféle állat fordul elő többek között fácánkakasokat, bogarakat, mókusokat, madarakat tudunk megfigyelni. 

Óvónőként fontos számomra, hogy tevékenyen, élménydúsan, vidáman teljenek az óvodás napjaink, melyben a gyerekek készségei, képességei, tudásuk folyamatosan fejlődik. 

Bielik-Pus Dorina
óvodapedagógus

Idén, 2020 júniusában szereztem meg az óvodapedagógusi, angol specializációs diplomámat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanító és óvóképző karán. Az óvoda nem idegen számomra, volt szerencsém itt végezni a gyakorlatomat. Amint beléptem az épületbe, tudtam, hogy számomra ez a tökéletes közeg. Megfogott a családias légkör. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek játszva sajátítsák el azokat a készségeket, melyek az iskolába lépésükhöz szükségesek.

Pedagógusként az egyik elengedhetetlen feladatomnak érzem, hogy a gyerekek szeressék, védjék és óvják környezetüket. 

Lindsy Martin
angol nevelő

Martin Lindsy-nek hívnak. Kentucky-ban születtem és a kentucky-i egyetemen szereztem diplomámat és sokáig éltem a floridai Tampa-ban is. Miután lediplomáztam Párizsba költöztem, ahol au pair-ként dolgoztam egy éven keresztül. Ez az élmény késztetett arra, hogy megszerezzem a TEFL minősítésemet, továbbra is külföldön éljek és gyermekekkel foglalkozzak. Nagyon izgatott vagyok, hogy én lehetek a Pitypang csoport angol anyanyelvű nevelője a Színes Gyerekkert Óvodában. Hálás vagyok hogy tanúja lehetek és részt vehetek a gyerekek angol nyelvi fejlődésében.

Amy Swartz
angol nevelő

Amy Swartznak hívnak és a negyedik évemet kezdem a Százszorszép óvodában. Palm Springsben, Kalifornia államban születtem és nőttem fel, de mielőtt Magyarországra költöztem 2018-ban, Dallasban, Texas államban éltem.

Ebben az évben, nagy örömömre, három különböző csoportban fogok dolgozni. A Piros, Lila és Pitypang csoportokban.  Budapestre költözésem óta, nemcsak a városba szerettem bele, hanem az óvodába is. A Bilingual Program lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy minden nap találkozzanak az angol nyelvvel. Lenyűgöző látni, ahogy mindkét nyelvet használják a tevékenységek során és hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a folyamatnak. Alig várom, hogy folytassuk a játékokat és a közös éneklést a gyerekekkel.

Keresztes Gyöngyike
Pedagógiai asszisztens


Csoport eseményei