Piros csoport

Nagycsoportosok lettünk!

Idén 25 kisgyerekkel indítjuk a nagycsoportos évünket. Örülünk, hogy újra együtt lehetünk és reméljük ez az év egy teljes, egész, programokkal és élményekkel teli év lesz. Készülünk a Bábszínházba és Visegrádra is kirándulni. Szerencsére csoportunk nagyon nyitott és érdeklődő, a természetjárástól kezdve a zene szeretetén át a kézműveskedésig szívesen vesznek részt a tevékenységekben. Sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodva, kíváncsian várjuk az iskolás éveket.
Lencsés Anikó
Óvodapedagógus

1993. óta dolgozom a Százszorszép Óvodában. Kiemelt szakterületem a természet szeretetére és megóvására nevelés. Az óvodai életben fontosnak tartom a családias, derűs légkört, ahol kiegyensúlyozott, boldog, érdeklődő, a világra nyitott gyermekek nevelődhetnek.

„Hozzon a gyermeknek
Mindenki amit tud
Játékot zenét örömet
Hogy mit fogad el
Azt bízzuk rá
Az a szellemi táplálék
Válik javára amit kíván”
(Kodály Zoltán)

Becskereki Anita
Óvodapedagógus

2006-ban végeztem az ELTE Óvodapedagógus szakán, azóta foglalkozom gyerekekkel. Először a XII. kerületben helyezkedtem el és 2015-től pedig a Százszorszép Óvodában dolgozom. Van egy kislányom és egy kisfiam, akik szintén itt töltötték óvodás éveiket.

Szakmai tudásom állandó fejlesztése belső igényem. Fontosnak tartom a nyugodt, családias légkör megalapozását a csoportban és a gyerekek támogatását esetleges feszültségeik oldásában. Örömmel tölt el, hogy az együtt töltött három év alatt láthatom a különböző gyermeki személyiségek kibontakozását és ezáltal differenciáltan segíthetek fejlődésükben.

Blanka Harsányi
Angol nevelő

Harsányi Blanka vagyok, a Piros csoport angol anyanyelvű nevelője. Ausztráliában, Sydneyben születtem és 2001-ben költöztem Magyarországra a családommal. 2014 januárja óta dolgozom a Bilingual Programban, a Százszorszép Óvodában. Elképesztő élmény  látni  ahogy az évek során a gyermekek elsajátítják az angol nyelvet egy ilyen természetes közegben. Megtisztelő számomra, hogy részese lehettem ezeknek a gyerekeknek a nyelvi fejlődésében és nagyszerű látni, hogy az óvodásaim mennyit tanulnak és hogy fejlődnek nap, mint nap.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/blanka-harsanyi

Amy Swartz
Angol nevelő

Amy Swartznak hívnak és a negyedik évemet kezdem a Százszorszép óvodában. Palm Springsben, Kalifornia államban születtem és nőttem fel, de mielőtt Magyarországra költöztem 2018-ban, Dallasban, Texas államban éltem.

Ebben az évben, nagy örömömre, három különböző csoportban fogok dolgozni. A Piros, Lila és Pitypang csoportokban.  Budapestre költözésem óta, nemcsak a városba szerettem bele, hanem az óvodába is. A Bilingual Program lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy minden nap találkozzanak az angol nyelvvel. Lenyűgöző látni, ahogy mindkét nyelvet használják a tevékenységek során és hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a folyamatnak. Alig várom, hogy folytassuk a játékokat és a közös éneklést a gyerekekkel.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/amy-swartz

Ternikné Kondor Erzsébet (Böbe)
Dadus néni


Csoport eseményei