Piros csoport

Nagycsoportosok lettünk!

Idén 25 kisgyerekkel indítjuk a nagycsoportos évünket. Örülünk, hogy újra együtt lehetünk és reméljük ez az év egy teljes, egész, programokkal és élményekkel teli év lesz. Készülünk a Bábszínházba és Visegrádra is kirándulni. Szerencsére csoportunk nagyon nyitott és érdeklődő, a természetjárástól kezdve a zene szeretetén át a kézműveskedésig szívesen vesznek részt a tevékenységekben. Sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodva, kíváncsian várjuk az iskolás éveket.
Lencsés Anikó
Óvodapedagógus

1993. óta dolgozom a Százszorszép Óvodában. Kiemelt szakterületem a természet szeretetére és megóvására nevelés. Az óvodai életben fontosnak tartom a családias, derűs légkört, ahol kiegyensúlyozott, boldog, érdeklődő, a világra nyitott gyermekek nevelődhetnek.

„Hozzon a gyermeknek
Mindenki amit tud
Játékot zenét örömet
Hogy mit fogad el
Azt bízzuk rá
Az a szellemi táplálék
Válik javára amit kíván”
(Kodály Zoltán)

Becskereki Anita
Óvodapedagógus

2006-ban végeztem az ELTE Óvodapedagógus szakán, azóta foglalkozom gyerekekkel. Először a XII. kerületben helyezkedtem el és 2015-től pedig a Százszorszép Óvodában dolgozom. Van egy kislányom és egy kisfiam, akik szintén itt töltötték óvodás éveiket.

Szakmai tudásom állandó fejlesztése belső igényem. Fontosnak tartom a nyugodt, családias légkör megalapozását a csoportban és a gyerekek támogatását esetleges feszültségeik oldásában. Örömmel tölt el, hogy az együtt töltött három év alatt láthatom a különböző gyermeki személyiségek kibontakozását és ezáltal differenciáltan segíthetek fejlődésükben.

Anika Harsányi
angol nevelő

Anikának hívnak és Ausztráliában születtem. 13 évvel ezelőtt csatlakoztam a Bilingual Program csapatához a Százszorszép Óvodába angol anyanyelvű nevelőjeként. Jelenleg a Színes Gyerekkert Óvoda Margaréta csoportjában vagyok az angol anyanyelvű nevelő. Nagyon szerencsés vagyok amiért lehetőségem volt mindenféle korcsoportú gyermekekkel dolgozni és megtapasztalni a sok örömöt amivel jár. Fantasztikus kaland átélni és részese lenni a gyermekek egyéni  fejlődésének az évek során. 

Mindig is nagyon közel állt hozzám a zene, 7 évig tanultam hegedülni. Nagyon szeretem alkalmazni a zenét a gyermekek napirendjében, a sok játékos, énekes tevékenységek örömmel telítenek el! A fő fókuszom az, hogy segítsek a gyermekekenk abban, hogy élvezzék és magabiztosan használják az angol nyelvet.

Lisa Webber
angol nevelő

A nevem Lisa, Dél-Afrikából származom, és humánerőforrás-menedzsmentből szereztem diplomát.  2022 júniusában kezdtem el dolgozni a Bilingualnál. Ebben a tanévben mindkét óvodában a Százszorszép és Színes Gyerekkert óvodában is fogok dolgozni. A Százszorszép Óvoda Piros csoportjában fogok tölteni 2 napot, és a Színes Gyerekkert óvoda Tulipán ès Margaréta csoportjaiban fogok tölteni 1-1 napot. Alig várom, hogy az évet a különböző korcsoportokkal töltsem, és igyekszem a csoportszobát minden gyermek számára szórakoztató és izgalmas környezetté varázsolni. Szeretek emberek között lenni és új kapcsolatokat építeni. Pozitív ember vagyok és szeretem az új kalandokat. Nagyon várom, hogy megismerjem az összes gyermeket és egy izgalmas èvet töltsünk együtt!

Amy Swartz
angol nevelő

A nevem Amy Swartz, és a Százszorszép és Színes Gyerekkert óvodákban vagyok angol anyanyelvű nevelő, mióta 2018-ban Budapestre költöztem. A kaliforniai Palm Springsben születtem és nőttem fel, de mielőtt Magyarországra költöztem volna, a texasi Dallasban éltem. Mióta ideköltöztem, nemcsak a városba, hanem az óvodákba is beleszerettem. A Bilingual Program lehetővé teszi, hogy a gyerekek napi szinten elmerüljenek az angol nyelvben. Látni azt, ahogy a gyerekek felhőtlenül végeznek angolul és magyarul is tevékenységeket, igazán lenyűgöző, és hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek. Alig várom, hogy még több játékot játszhassak, mesét olvashassak és még több dalt énekelhessek a gyerekekkel!

Ternikné Kondor Erzsébet (Böbe)
Dadus néni


Csoport eseményei