Margaréta csoport

Micsoda különleges évünk lesz! 12 lovag fiúval és 6 tündér lánnyal akik bátrak, segítőkészek és kedvesek. A csoport egyik fele már az óvodába járt, a másik fele most érkezett. Így aztán biztosan színes és élménygazdag időszakunk lesz: megismerjük egymást, együtt töltjük az iskola előtt álló utolsó ovis évünket, sok játékkal, mesével, dallal. Kíváncsiak vagyunk, mindenről mindent szeretnénk tudni, az összes érzékszervünkkel figyelünk a körülöttünk levő világra. Ezért nagyon szeretnénk kirándulásokra, sétákra menni, ahol csodálhatjuk és tanulhatjuk a világot. Óvjuk a környezetünket, védjük, gondozzuk, hisz Zöld óvodásokként ez fontos feladatunk. Izgatottan várjuk az előttünk álló évet!  
Csaplár Ildikó
Óvodapedagógus

Csaplár Ildikó vagyok, 29 éves, a Margaréta nagy csoport óvodapedagógusa. 18 kis különleges csoda teszi minden napomat érdekessé és izgalmassá. Igyekszem ezt a tudtukra adni: hogy egyediek, hogy mindannyian más és más miatt szerethetőek. A napok során mindig nagy hangsúlyt fektetek a névre szóló dicséretekre, hogy érezzék, a csoportunk egyedi és megismételhetetlen tagjai. Munkám során előtérbe helyezem a jókedvű, élménydús játékokat, hisz játszva a legszebb tanulni. Hiszek a nevetésben, abban, hogy ebben a korban kialakulhat a gyermekekben az a szemlélet, mely később is átsegíti őket egy-egy nehezebb időszakon. Sokszor ezekhez a helyzetekhez elengedhetetlen lesz a humorérzék.

Breuer-Lábady Miriam
óvodapedagógus

Breuer-Lábady Miriam (Mimi) vagyok, 22 éves, a Margaréta csoport óvodapedagógusa. Idén, júniusban szereztem meg az óvodapedagógusi diplomámat az ELTE-n. Amikor először eljöttem megnézni a Színes Gyerekkert Óvodát, rögtön megtetszett a családias légköre. Én magam is kétnyelvű (német/magyar) környezetben nőttem fel, így nagyon tudok azonosulni ezzel a szemléletmóddal. Fontosnak tartom azonban, hogy ez természetes módon és játszva történjen. Pedagógusként jelentős feladatomnak tartom, hogy megtanítsam a gyerekeket szeretni és védeni a környezetüket.

Már nagyon várom, hogy megismerjem a csoportomat!

Anika Harsányi
angol nevelő

Anikának hívnak és Ausztráliában születtem. 13 évvel ezelőtt csatlakoztam a Bilingual Program csapatához a Százszorszép Óvodába angol anyanyelvű nevelőjeként. Jelenleg a Színes Gyerekkert Óvoda Margaréta csoportjában vagyok az angol anyanyelvű nevelő. Nagyon szerencsés vagyok amiért lehetőségem volt mindenféle korcsoportú gyermekekkel dolgozni és megtapasztalni a sok örömöt amivel jár. Fantasztikus kaland átélni és részese lenni a gyermekek egyéni  fejlődésének az évek során. 

Mindig is nagyon közel állt hozzám a zene, 7 évig tanultam hegedülni. Nagyon szeretem alkalmazni a zenét a gyermekek napirendjében, a sok játékos, énekes tevékenységek örömmel telítenek el! A fő fókuszom az, hogy segítsek a gyermekekenk abban, hogy élvezzék és magabiztosan használják az angol nyelvet.

Vivica Reeves
angol nevelő

Az amerikai Colorado Springs-ből származom. Média művészet és animáció szakon diplomáztam, mivel nagyon szeretem a gyermek filmeket. Nagy örömömre, találtam egy olyan tanári pozíciót Shanghaiban, ahol Disney filmeket alkalmaznak a gyermekek angol tanításában és majdnem két évig dolgoztam ott, ahol nagy élvezettel töltött el látni a gyermekek angol fejlődését a közös éneklés és játszáson keresztül. Miután egy évig gyermekekkel dolgoztam az Egyesült Államokban, úgy döntöttem eljött az idő hogy ismét új kultúrával es tanítàsi módszerekkel ismerkedjek meg. Floater tanárként alkalmam lesz sok emberrel megismerkedni, és remélem minél többük bizalmát elnyerni. A Színes Gyerekkert Óvoda Harangvirág és Százszorszép csoportjaiban, valamint a Százszorszép Óvoda Zöld csoportjàban leszek. A tanítás és a gyermekekkel való időtöltés mellett nagyon szeretek rajzolni és írni.

Diószegi Magdolna
Dadus néni


Csoport eseményei