Lila csoport

A Lila nagycsoportban szeptembertől 25 gyermek (13 lány, 12 fiú ) kezdi meg felfedező útját a Százszorszép Óvoda Birodalmában magyar és angol pedagógusokkal. Közösen kinyitjuk a „csodák kapuját”, és egymás kezét fogva végigsétálunk a varázslatos ösvényünkön. Hogy mi vár ránk? Sok jó játék, móka, kacagás – magyar és angol mesékkel, versekkel, dalokkal fűszerezve!


Bonczné Gál Veronika
Óvodapedagógus

Hitvallásom:
Játszva tanulni és szeretve szeretni! Belső és külső értékeink felfedezése és ápolása. Barátságban éljünk önmagunkkal és környezetünkkel, segítve másokat is. Fedezzük fel az élet apró szépségeit, és tudjunk örülni annak is.

"Alattam a föld, fölöttem az ég, bennem a létra..."
/Weöres Sándor/

Danni Szeli
Angol nevelő

Danninak hívnak, most kezdem harmadik évemet az Óbudai Százszorszép Óvoda Lila csoportjának angol anyanyelvű tanáraként. Warringtonból, az Egyesült Királyságból jöttem, de már 17 éve Magyarországon élek. 20 év tanítási tapasztalattal rendelkezem, mindenféle korcsoporttal volt szerencsém dolgozni, 18 hónapos kisgyermekektől kezdve egészen a felnőttekig. Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam az óvoda csapatához és megtisztelőnek érzem, hogy a Lila csoport pedagógusaival dolgozhatok együtt. Nagyon várom, hogy tovább mélyüljön a kapcsolatom a gyerekekkel, és segíthessem őket abban, hogy jól érezzék magukat, vezethessem őket ezen a különleges úton a Bilingual Programban. Csodálatos élmény, hogy részese lehetek a fejlődésüknek és felfedezéseiknek.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/danni-szeli

Amy Swartz
angol nevelő

Amy Swartz-nak hívnak, én vagyok a Kék csoport angol anyanyelvű tanára, a Százszorszép Óvodában mióta Budapestre költöztem 2018-ban. Palm Springsben, California államban születtem és nőttem fel, de mielőtt Magyarországra költöztem Dallasban, Texas államban éltem. Mióta ide költöztem, nemcsak a városba, de az óvodába is nagyon beleszerettem. A Bilingual Program lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy minden nap találkozzanak az angol nyelvvel. Lenyűgöző látni, ahogy mindkét nyelvet használják a tevékenységek során és hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a folyamatnak. Alig várom, hogy folytassuk a játékokat és a közös éneklést a gyerekekkel.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/amy-swartz

Szőke Andrea
Dadus néni


Csoport eseményei