Lila csoport

A Lila kiscsoportban 25 gyermek, 11 lány és 14 fiú kezdi meg felfedező útját a Százszorszép Óvoda Birodalmában. Mi nagy szeretettel és izgalommal várjuk, hogy közösen kinyissuk a Csodák Kapuját. Közben, együtt, kézenfogva bandukolva színezzük ki a csoportunk varázslatos mesekönyvét.


Bonczné Gál Veronika
Óvodapedagógus

Hitvallásom:
Játszva tanulni és szeretve szeretni! Belső és külső értékeink felfedezése és ápolása. Barátságban éljünk önmagunkkal és környezetünkkel, segítve másokat is. Fedezzük fel az élet apró szépségeit, és tudjunk örülni annak is.

"Alattam a föld, fölöttem az ég, bennem a létra..."
/Weöres Sándor/

Perera Zita
óvodapedagógus

Nagy örömmel tölt el, hogy idén második évemet kezdhetem meg az óvodában, immáron a Lila csoportban. Számomra azért is különleges ez az ovi, mert ide járhattam gyermekként, tanulóként, és most nagy örömömre szolgál, hogy a Lila csoportosok óvó nénije lehetek. Számomra a lila szín a megnyugvást, a harmóniát, a békét szimbolizálja, mely belső tulajdonságaimra is kiváltképp jellemző: nyugodt, kiegyensúlyozott, megértő, elfogadó.  Közel áll hozzám az ének-zene szeretete, mely zenei múltamnak köszönhető. Célom a gyerekek számára nyugodt, szeretetteljes, családias légkör kialakítása. Kiemelkedően fontosnak tartom továbbá, hogy biztonságban érezzék magukat, forduljanak hozzám bizalommal.

Carly Fitz
angol nevelő

A nevem Carly, és az Egyesült Államokban, az észak-karolinai Charlotte-ból származom. Mindig is a kisgyermekkori nevelésben szerettem volna dolgozni, mert erősen hiszek abban, hogy már fiatal korban meg kell alapozni a tanulás iránti szeretetet. Az életben mindent szenvedéllyel és lelkesedéssel közelítek meg.

Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Százszorszép óvoda Lila csoportjához; nem csak a csodálatos nevelési lehetőség miatt, hanem azért is, mert részese lehetek és bátoríthatom a gyerekeket a kétnyelvű útjukon. Célom, hogy az angol nyelv elsajátítása minden gyermek számára izgalmassá és örömtelivé váljon.

Danni Szeli
angol nevelő

A nevem Danni, és 2019-ben csatlakoztam a Százszorszép óvodához, a Lila csoport angol nyelvű nevelőjeként.

Az Egyesült Királyságból, Warringtonból származom, és 2004 óta élek Magyarországon. Több mint 20 éves tanári tapasztalattal rendelkezem, 18 hónapos kortól a felnőttekig terjedő korosztállyal. 

Idén több óvodában is dolgozom majd, mint Teacher Coach, valamint a Lila és Harangvirág csoportokban is leszek 1-1 napot.

Nagyon örülök, hogy az óvodákhoz tartozhatok, és megtiszteltetésnek érzem, hogy mindkét épületben kollégáimmal együtt dolgozhatok. Nagyon várom már, hogy kapcsolatot építsek ki a gyerekekkel, segítsek nekik, hogy jól érezzék magukat, és vezessem őket ezen a különleges úton a kétnyelvű programon belül. Csodálatos élmény részese lenni a fejlődésüknek és folytonos kíváncsiságuknak.

Szőke Andrea
Dadus néni


Csoport eseményei